Työpaikkatoiminnan tuki

Luottamusmiehen/yhteyshenkilön kahviraha 

 

Luottamusmies tai yhteyshenkilö voi järjestää jäsenille tilaisuuden, jossa käsitellään esimerkiksi työehtosopimusasioita, liiton/työpaikan ajankohtaisia asioita. Tuki tilaisuuden tarjoiluun enintään 20 €/jäsen kahdesti vuodessa. Luottamusmiehen kahviraha ei koske eläkeläisjäseniä.

Poikkeusaikana etäkokous

Luottamusmies/yhteyshenkilö voi järjestää jäsenille tilaisuuden myös etänä. Tuki tilaisuuden tarjoiluun haetaan erillisellä lomakkeella. 

Luottamusmies/yhteyshenkilö voi anoa jäsenelle/jäsenille  

a) WOLT-koodia, jolla jäsen voi lunastaa aterian (paikkakunnilla, joissa WOLT-aterian tilaus on mahdollista) 

b) jäsen voi saada rahat takaisin hakemastaan TAKEAWAY annoksesta kuittia vastaan. 

Anomus tulee lähettää vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Lisätiedot ja lomakkeet löytyvät Jäsenelle --> Jäsenedut sivulta. 

 

Hyvinvointiraha


Tuki työpaikan tosilaisille kerran vuodessa, 30 e / jäsen. Hyvinvointiraha on tarkoitettu työpaikan yhteisöllisen toiminnan tukemiseen ja ammatilliseen verkostoitumiseen.

Käyttömahdollisuuksia: 

  • työpaikan tosilaisten yhteinen hyvinvointitilaisuus, jonka järjestää TOSIn jäsen.
  • osallistuminen johonkin koko työyhteisön tilaisuuteen (esim. omakustanteinen työpaikan yhteinen teatterireissu, ruokailu)
  • useamman työpaikan tosilaisten yhteinen tilaisuus
  • osallistuminen oman alansa johonkin omakustanteiseen tilaisuuteen

Miten haetaan

  • Tee vapaamuotoinen hakemus ennen tilaisuutta (kahvi-/hyvinvointiraha) ja lähetä se puheenjohtajalle tosi.meriluoto@gmail.com. Laita sähköpostin otsikoksi kahviraha tai työpaikan hyvinvointitilaisuus. 

Muista merkitä jäsenten jäsennumerot hakemukseen.

Työpaikkojen hyvinvointitapahtumiin voivat osallistua myös toisen työnantajan palveluksessa olevat tosilaiset sekä työttömiksi jääneet tai eläkkeelle siirtyneet TOSIn jäsenet.