Jäsenmaksu

Jyty siirtyy vuoden 2018 alusta alkaen yhtenäiseen jäsenmaksuun, joka sitoo yhdistyksiä jäsenmaksupäätöksissä. Vuosikokouksessa käsiteltiin Jytyn jäsenmaksu-uudistus ja päätettiin jäsenmaksut sen mukaiseksi.

Työssä oleva jäsen

Vuosikokouksen päätöksen mukaan (2017) yhdistyksen jäsenmaksu on 1.32% vuoden 2018 alusta alkaen.
Prosentuaalinen jäsenmaksu maksetaan kaikista ennakonpidätyksen alaisista tuloista.

Tilapäisesti ilman palkkatuloja oleva jäsen

Euromääräisen jäsenmaksun suuruus on 5 euroa kuukaudelta, joka peritään kaikilta muilta työvoimajäseniltä vapaajäseniä ja varusmies- tai siviilipalveluksessa olevia lukuunottamatta.

Opiskelijat: 3 e / kk, 36 euroa / vuosi. Maksetaan kaksi kertaa vuodessa.

Varusmies- tai siviilipalvelusaika: 0 euroa

Euromääräisen jäsenmaksun maksaa jäsen itse liittoon.

Miten jäsenmaksut maksetaan

Vaivattomin tapa maksaa jäsenmaksu on antaa työnantajalle valtakirja, jolla jäsen valtuuttaa työnantajan perimään prosentuaalisen jäsenmaksun suoraan palkasta. Pyydä valtakirja yhdistyksestäsi tai liiton jäsenpalvelusta ja toimita allekirjoittamasi valtakirja työnantajasi palkkahallintoon. Prosentuaalisen jäsenmaksun voit maksaa myös itse.

Ilmoita muutoksista  (esim. työpaikan vaihto)

Jos maksat jäsenmaksun itse, niin jäsenmaksulaskun voit tehdä Jässärissä. Kirjaudu Jässäriin ja klikkaa Jäsenmaksut / Uusi maksu. Merkitse lomakkeelle joko euromääräinen jäsenmaksu suoraan tai laske palkkasi mukaan prosentuaalinen.

Eläkeläinen jäsenenä

Voit jatkaa eläkkeelle jäätyäsi yhdistyksen kannatusjäsenenä ja säilyttää TOSIn jäsenedut. Kannatusjäsenmaksu on 36 e vuoden 2018 alusta alkaen (Jytyn liittovaltuusto 24.5.2017). Se laskutetaan tammi-helmikuussa.

Jäsenetuja ovat mm. samat tuet Tosin ja Jytyn virkistystilaisuuksiin kuin työelämäjäsenillä. Voit myös osallistua stipendiarvontoihin ja halutessasi saat Jytylehden.