Jäsenmaksu

Jyty siirtyy vuoden 2018 alusta alkaen yhtenäiseen jäsenmaksuun, joka sitoo yhdistyksiä jäsenmaksupäätöksissä. Vuosikokouksessa käsiteltiin Jytyn jäsenmaksu-uudistus ja päätettiin jäsenmaksut sen mukaiseksi.

Työssä oleva jäsen

Yhdistyksen jäsenmaksu on 1.32%.
Prosentuaalinen jäsenmaksu maksetaan kaikista ennakonpidätyksen alaisista tuloista.

Miten jäsenmaksut maksetaan

Vaivattomin tapa maksaa jäsenmaksu on antaa työnantajalle valtakirja, jolla jäsen valtuuttaa työnantajan perimään prosentuaalisen jäsenmaksun suoraan palkasta. Pyydä valtakirja yhdistyksestäsi tai liiton jäsenpalvelusta ja toimita allekirjoittamasi valtakirja työnantajasi palkkahallintoon. Prosentuaalisen jäsenmaksun voit maksaa myös itse.

Ilmoita muutoksista  (esim. työpaikan vaihto)

Jos maksat jäsenmaksun itse, niin jäsenmaksulaskun voit tehdä Jässärissä. Kirjaudu Jässäriin ja klikkaa Jäsenmaksut / Uusi maksu. Merkitse lomakkeelle joko euromääräinen jäsenmaksu suoraan tai laske palkkasi mukaan prosentuaalinen.


Tilapäisesti ilman palkkatuloja oleva jäsen

Euromääräisen jäsenmaksun suuruus on 5 euroa kuukaudelta, joka peritään kaikilta muilta työvoimajäseniltä vapaajäseniä ja varusmies- tai siviilipalveluksessa olevia lukuunottamatta.
Tämä jäsenmaksu maksetaan TOSI ry:n  tilille  FI72 5340 0020 1873 71.

Opiskelijat 36 €/ vuosi. Maksun voi maksaa kahdessa erässä ( tammikuu - heinäkuu)
Tämä jäsenmaksu maksetaan TOSI ry:n  tilille  FI72 5340 0020 1873 71.

Varusmies- tai siviilipalvelusaika: 0 euroa.

Eläkeläinen

Voit jatkaa eläkkeelle jäätyäsi yhdistyksen kannatusjäsenenä ja säilyttää TOSIn jäsenedut. Eläkelaisen jäsenmaksu on 36 €/ vuosi, joka laskutetaan helmikuussa.

Eläkeläisenä sinulla on samat oikeudet kuin työelämäjäsenilläkin. Voit osallistua hyvinvointitilaisuuksiin (omavastuulla 50€). Voit myös osallistua apuraha-arvontaan ( harrastukset ja lomat) ja  halutessasi saat Jytylehden.